Hirdetés

Cyberpunk 2077 energiaitalt ad ki a Rockstar

|

Nem, nem a GTA V és a Read Dead Redemption 2 készítői, de így is menő.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor a Skywalker kora premierjének környékén szinte minden második terméken egy Star Wars karakter mosolygott vissza ránk? Már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy így legyen a Cyberpunk 2077 esetében is, amely máris bővült egy fogyasztható termékkel. Kár, hogy Magyarország kiesik a szórásból, csak az amerikaiak találkozhatnak majd vele.

A Rockstar (nem a GTA stúdiója) dob piacra egy limitált kiadású Cyberpunk 2077 energiaitalt az Amerikai Egyesült Államokban, természetesen a CD Projekttel együttműködve.

Hirdetés

A Samurai Cola névre keresztelt különleges nedű saját előzetest is kapott, amelyben láthatjuk a "megszületését": 

Az amerikai játékosok egyébként nem csak az íze és a márkája miatt fognak lecsapni a nem mindennapi energiaitalra, hanem a CD Projekt és a Rockstar közös nyereményjátéka miatt is, ugyanis ha a hivatalos honlapon beütnek három dobozon lévő kódot, akkor egyrészt feloldhatnak egy háromrészes képregényszériát (Where's Johnny? a címe), másrészt más cuccokon kívül esélyük nyílik megnyerni egy egyedi verdát is.

Mit tagadjuk, irigyek vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)