Hirdetés

Még film is lehet a Cyberpunk 2077-ből

|

Ha már Keanu Reeves benne van, akkor miért is ne készülhetne film is? Na persze ez egyelőre csak vízió!

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban a Cyberpunk 2077 lett a gaming világ legforróbb témája így nem lennénk meglepődve, ha a szórakoztatóipar többi része is felfigyelt volna rá. A Cyberpunk RPG (ami a játék alapját adja, és aki együtt dolgozik a CD Projekt Reddel) alkotója most erről a lehetőségről nyilatkozott, de ne gondoljátok, hogy konkrétumokról lesz szó, pusztán együtt álmodozunk, és egyébként is, először legyen a kezünkben a játék!

Hirdetés

Mike Pondsmith nyilván semmilyen konkrétumot nem mondott (ha lenne is film kiszülőben még akkor sem mondhatna semmit), de szerinte bőven lenne helye a mozikban egy Cyberpunk sztorinak.

"Nem mondhatok semmit, de így, hogy Keanu Reeves is benne van a projektben, sokkal reálisabb ez a lehetőség."

Pondsmith elmondta, hogy ugyan imádja a Blade Runner filmeket, de azok sokkal inkább elméleti, elgondolkodtató munkák, mint a Cyberpunk. A játék univerzuma és stílusa lazább kicsit, mert bár itt is komoly kérdéseket fog felvetni a minket körbevevő világ, a sztori nem filozófiai problémáival nyomasztja majd végig a befogadót.

"Egy túlzottan elmélkedős sztori nem tenné lehetővé az embereknek azt, hogy belépjenek ebbe a világba, és igazán megértsék. Azt hiszem, hogy megtaláltuk az arany középutat a Cyberpunkkal, ami elgondolkodtat majd, de szorítja háttérbe a mókát csak azért, hogy kioktasson."

Ti mit szólnátok egy menő Cyberpunk filmhez Keanu Reeves főszereplésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)