Hirdetés

Cyberpunk 2077 - jótékonykodás lett a bekiabálás vége

|

A szívmelengető pillanat egy még a korábbinál is szebb konklúziót kapott, amire mindenki büszke lehet.

Hirdetés

Az interneten barangolva a napokban lehetetlen kikerülni azt a momentumot, amikor Keanu Reeves meglepetésvendégként felbukkant a Microsoft E3-as konferenciáján, hogy népszerűsítse a Cyberpunk 2077-et (amelyben szerepel), majd mikor azt mondta a játékról, hogy lélegzetelállító lesz, akkor valaki bekiabálta neki, hogy ő a lélegzetelállító

Hirdetés

Később sikerült beazonosítani a kiabálót, a CD Projekt RED pedig felajánlott neki egy gyűjtői kiadást az emlékezetes pillanatért cserébe. Ez már önmagában becsülendő, viszont ami ezután történt, az a legnemesebb dolgok egyike: az említett úriember, Peter Sarkisyan ugyanis azt kérte a stúdiótól, hogy helyette inkább egy gyerekkórháznak ajándékozzanak egy Go-Kartot (egy gördíthető játékkonzolt, melyet a Gamers Outreach jótékonysági szervezet készít, hogy ezzel segítse a beteg gyermekek gyógyulását), mert az lenne igazán lélegzetelállító. 

A CD Projekt RED ezt követően privátban vette fel a kapcsolatot Peterrel, ahol jelezték, hogy örömmel  tesznek eleget a kérésének. A férfi azt is elárulta, hogy miért kérte azt, amit: a lánytestvére 17 éves korában hunyt el leukémiában még 2007-ben. Bejárt hozzá a Los Angeles-i gyermekkórházba, hogy együtt Xboxozzanak, és szerette volna ezzel meghálálni a kórházi dolgozók kedvességét.

Meglepően sokan támadták azonban Petert tette miatt. Többen is azt írták, szemét dolog a felajánlott, 250 dollár értékű ajándék helyett egy 3500 dolláros eszköz vásárlására kényszeríteni egy céget, csak simán el kellett volna fogadnia a gyűjtői kiadást. A srác erre annyit válaszolt, hogy egyfelől a készülék ára leírható az adóból, másrészt az élet nem a játékokról szól, hanem arról, hogy adjunk másoknak. Szerencsére dícséretből is kapott eleget, de mindig a negatív hangok a hangosabbak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)