Hirdetés

Akár ilyen is lehetne a Cyberpunk 2077 PS1-es játékként

|

Egyben azt is újra megnézhetjük, milyen fantasztikus eszköz a Dreams.

Hirdetés

Bearly Regal neve ismerős lehet azoknak, akik kattintani szoktak a demake-ekről szóló hírekre és a retro hangulat szerelmesei. A videós most a Cyberpunk 2077 első gameplay videója alapján próbálta elképzelni, milyen lett volna a játék, ha a PlayStation 1 idejében jelenik meg. Persze, hogy rákattantunk azonnal erre is!

Hirdetés

Most a PS4-es Dreams segítségével alkotott, az eredményt pedig az alábbi videó elején és végén láthatjátok. Ha az alkotás folyamatára is kíváncsiak vagytok, nézzétek meg az egészet, mindössze 15 percet kell rászánnotok. Ez még csak egy rövid demó, a videós folytatja a munkát, és valami sokkal nagyobb is lehet ebből, amit persze örömmel vennénk!

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)