Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a svéd Refused banda felel majd a játékbéli SAMURAI együttes dalaiért

|

A remek hírrel párhuzamosan megjött a Keanu Reeves bemutatkozásakor hallott szám teljes verziója is.

Hirdetés

Sokáig nem fogjuk elfelejteni a pillanatot, amikor Keanu Reeves karaktere levette a szemüveget az idei E3-as Cyberpunk 2077 bemutatóvideóban. A jelenet alatt hallható szám a Refused munkája, akik több számot is írtak a játékhoz SAMURAI bandanév alatt.

Hirdetés

A svéd punk rock banda egy egész kislemezt összerakott, a korongon pedig vannak a Cyberpunk 2077 által ihletett dalok, de direkt a játékhoz készült számok is. Ezek többségét majd a játékban hallhatjuk, de addig is itt van nekünk a Chippin' In:

A Cyberpunk 2077 zenei rendezője, Marcin Przybyłowicz elmondta, hogy iszonyatosan izgatottak voltak a lehetőség miatt, mivel a cégen belül rengeteg Refused rajongó van. Később a Refused énekese, Dennis Lyxzén is nyilatkozott a meló kapcsán.

"A SAMURAI hozzánk hasonlóan egy lázadó banda, csak más helyen és időben vannak. Nagyon király volt együtt dolgozni a CD Projekt Reddel, ami egyébként egy teljesen új kreatív kihívást is adott számunkra. A dalok remekül sikerültek, a játék pedig hihetetlenül jól néz ki."

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-án esedékes PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)