Hirdetés

Cyberpunk 2077 - limitált kiadású sportcipők is megjelentek a játékhoz

|

Ezekben a sneakerekben mindig úgy érezhetjük, mintha Night City utcáit rónánk.

Hirdetés

Noha a gamescomon szinte semmi újat nem mutattak a Cyberpunk 2077-ről, a CD Projekt Red készülő játéka mégis elvitte a show-t Kölnben. A lengyel fejlesztőcsapat nagyon tudatosan használja ki az alkotásukat övező felhajtást, elég csak Keanu Reeves megjelenésére gondolni az E3-on, ami instant mém lett az interneten. A kölni expóra egy egyedi cipőket gyártó céggel szövetkeztek, akik egy elképesztően stílusos lépőt dobtak össze a játékhoz.

Hirdetés

A cipők először a stúdió egyik alkalmazottjának Instagram oldalán bukkantak fel, ezután derült ki, hogy a gamescomon is ott lesznek majd. A FRE Customs és a Footlocker tervezte ezeket a sneakereket, amik a rendezvény teljese ideje alatt ki voltak állítva:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

More🔥

Fabian Mario Doehla (@instafabianmario) által megosztott bejegyzés,

Egyébként nem csak a Cyberpunk 2077, de többek között a Halo: The Master Chief Collection, a Forza Hotizon 4 és a Gears 5 stílusában is készült néhány pazar kinézetű lábbeli, amik közül ráadásul a gamescomon minden nap kisorsoltak egyet. Ebben a galériában vethettek rájuk egy pillantást:

Szerintünk nem csak a sneaker rajongók örülnének, ha magukénak tudhatnának egy párat ezek közül. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)