Hirdetés

Kojima és Keanu Reeves is pózolt a Cyberpunk 2077 TGS standján

|

A közeljövő két legnagyobb játéka a Tokyo Game Show keretében találkozott egy édes pillanatra.

Hirdetés

A Death Stranding és a Cyberpunk 2077 a két játék, ami lázban tartja a játékvilágot, és úgy tűnik, hogy az előbbi alkotója, Hideo Kojima ezt nagyon is jól tudja. Nem hagyta ki az alkalmat hát, hogy meglátogathassa utóbbi standját, és kipróbálja az ott felállított szuper sci-fi motort, és persze ezzel is elérje, hogy a játékvilág hype vonatán csücsülő rajongók vad zihálásba kezdjenek. 

Hirdetés

A Tokyo Game Show 2019-en kiállított standra Kojima még a show elején benézett, ráült a motorra, aláírta a stand falát, lefotózkodott a CD Projekt RED csapatával, és a standnál dolgozó cosplayert is elkapta egy gyors képre.

A standnál egyébként az internet jelenlegi üdvöskéje, és a Cyberpunk 2077 sztárja, Keanu Reeves is felbukkant korábban. A két kedvenc most elkerülte egymást, de korábban már bandáztak együtt, szóval minden lehetséges hype-generáló forgatókönyv kipipálva:

Eddig nem nagyon van okunk panaszkodni a TGS-re, folyamatosan dől a látnivaló, ha érdekelnek a további Death Stranding hírek, akkor erre tessék, ha inkább a Cyberpunk 2077 világa mozgat titeket (például a Reeves szerepléséről szóló kulisszák mögé invitáló videó) , akkor ide érdemes kattintani, ezen az oldalon gyűjtjük őket csokorba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)