Hirdetés

Ilyen egy profi magyar Cyberpunk 2077 smink, ha egy kis World of Warcraft is keveredik bele

|

Videós kolléganőnk, Reni szabadidejében efféle végtelenül menő sminkeket szokott összedobni.

Hirdetés

Valószínűleg még nem találkoztatok Renivel, de a hangját már hallhattátok például ebben a videónkban, illetve munkáiba folyamatosan belefuthattok YouTube-csatornánkon, hiszen rendszeresen szokta vágni az anyagainkat. Reni azonban szabadidejében nem csak a vágóprogramok előtt csücsül. 

Hirdetés

Kolléganőnk ugyanis profi sminkekkel is szokott versenyezni. Ezúttal pedig két videojátékot vegyített legújabb projektjében: egy Cyberpunk 2077 ihletésű World of Warcraft night elf elevenedik meg Reni ecseteink köszönhetően. Az alábbi videóban pedig nem csak a smink elkészítésének folyamatát tudjátok megnézni, hanem bevetés közben is láthatjátok az augmentációkkal felturbózott elf kisasszonyt. 

Szerintünk egyébként játékban sem lenne rossz egy Cyberpunk-WoW keverék, valami olyasmi, mint a Shadowrun játékok voltak. Ti kipróbálnátok egy ilyen új címet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)