Hirdetés

Dalszövegek vannak a kólásüvegeken? Koreában meg League of Legends karakterek

|

Míg nálunk korábban neveket, most meg dalszöveg-idézeteket pakoltak a kólásflakonokra, addig Koreában természetesen LoL-bajnokok díszítik a csomagolást.

Hirdetés

A boltokban egy kicsit eluralkodott a káosz, amikor a legnépszerűbb magyar neveket lehetett megtalálni a kólásflakonok cimkéin pár hónappal ezelőtt.

Attól mondjuk nem félünk, hogy szétszednék egymást az emberek, ha a feliratok helyett népszerű játékok figuráit raknák rájuk, és valljuk be, itthon erre igen kevés az esély, de Koreában egy picit komolyabban veszik a videojátékot, különösen a League of Legendst. Marc Merrill, a Riot Games alapítója posztolta az alább látható bejegyzést Twitter-csatornájára. A két képen a Szöulban megrendezendő League of Legends világbajnokság alkalmából kiadott limitált kiadású kólásüvegeket és egy dobozt láthatunk, melyeken a League of Legends bajnokai, Annie, Vi, Braum és Lux szerepelnek. Bár még nem biztos, de nagyon valószínű, hogy ezeket csak és kizárólag ott lehet majd beszerezni, hozzánk nem jutnak el.

Ti mely játék karaktereit látnátok szívesen ilyen formában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)