Hirdetés

Dance Dance Revolution - film készül a népszerű ritmusjátékból

|

A Konami zöld utat adott a táncikálós filmadaptációnak.

Hirdetés

Közeleg a játék 20. születésnapja, és hogy máshogy lehetne ezt méltón ünnepelni, mint egy filmadaptációval. Ja, nekünk is eszünkbe jut pár dolog még.

Hirdetés

A Konami ritmusjátéka már a huszadik éve egy kifejezetten népszerű cím a japán játéktermekben és a különböző konzolokon, de ebből még nem következik automatikusan, hogy filmet is kéne forgatni belőle. Nos, a szakma nem így gondolja, hiszen a Stampede Ventures filmstúdió már megkezdte a filmadaptáció munkálatait. A rendezői székbe Cara Fano ül, akinek ez lesz az első komolyabb filmes munkája.

Ha valaki esetleg nem ismerné a Dance Dance Revolutiont: egy klasszikus ritmusjátékról beszélünk, ahol különböző nyilak és jelzések jelennek meg a képernyőn, a játékosoknak pedig a zene ritmusára kell lépkedniük, az ügyesebbeknek táncolniuk a játék szőnyegén. Kíváncsiak vagyunk, hogy ebből milyen egész estés filmet lehet összehozni, bár nem lepődnénk meg, ha kapnánk egy mezei zenés produkciót, mindössze a játék címével ellátva. A Konami mindenesetre áldását adta a projektre.

Kezeket fel, ki várja a filmet?

A fenti kép nem abból származik, bizonyos Dalton Runberg készítette egy kaliforniai játékteremben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)