Hirdetés

Dante's Redemption - Naughty Dog módra még szebb

|

A Naughty Dog egyik tehetségének megtetszett a Dante's Inferno, és elkészítette belőle a saját rajongói rövidfilmjét.

Hirdetés

Ha Naughty Dog, akkor rossz nem lehet - ez akár lehetne egy modern bölcsesség is, hiszen az Uncharted, a The Last of Us, a Jak and Daxter és a Crash Bandicoot címek csapata amihez nyúl, kis túlzással arannyá válik. 2012-ben a The Last of Us animációiért felelős munkatárs, egy bizonyos Tal Peleg hozzálátott egy különleges projekthez, egy animációs rövidfilmben gondolja újra az Electronic Arts Dante's Inferno című játékát.

A Dante's Redemption projekt tehát a Dante's Inferno vizuális újragondolása egy CG animációs rövidfilm képében, amelyet két éve kezdett el készíteni Peleg, a jelenlegi tervek szerint pedig idén nyáron már ki is adja. A rendezést és az animálást is ő maga végezte, de a műbe besegített a The Last of Us karakterművésze, Soa Lee és koncepcióművésze, John Sweeney is.

Amint megérkezik a teljes anyag, rögtön megmutatjuk nektek, addig is nézzük meg együtt a hozzá tartozó képeket újra és újra, mert egy zseniális alkotás előhírnökeinek tűnnek.

További képek a galériában. Mit gondoltok, nagyot fog szólni a Dante's Redemption?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)