Hirdetés

A BioWare több mint két évtizedes történelméről mesél a Dark Horse Comics új kötete

|

A stúdióról szóló olvasmány mellett ráadásul érkezik egy Dragon Age-es képregénygyűjtemény is.

Hirdetés

1995-ös megalakulása óta számos kiváló alkotás került már ki a BioWare műhelyéből, elég csak a Baldur's Gate-játékokra vagy a Mass Effect és Dragon Age szériákra gondolni. Az utóbbi időszakban sajnos sokat vesztett régi fényéből a stúdió, de az kétségtelen, hogy izgalmas és remek kalandokkal tűzdelt évek állnak a srácok mögött.

Hirdetés

Hamarosan pedig kapunk is egy részletes betekintést mindebbe, ugyanis a stúdió és a Dark Horse Comics közösen hozza el nekünk a BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development című könyvet. A könyvben interjúkkal, fotókkal és egyéb művészi rajzokkal megfűszerezve mutatja be a csapat történelmét a csapat történelmét, így kiváló olvasmány lehet a legnagyobb rajongóknak, illetve azoknak is, akik picit jobban meg szeretnék ismerni a szebb napokat is látott fejlesztőstúdiót.

Itt pedig még nem ér véget a két csapat kollaborációja, mert jön a Dragon Age: The First Five Graphic Novels elnevezésű gyűjtemény is, ami összesen öt, már korábban megjelent képregényt tartalmaz majd. Egészen pontosan ezeket:

- Dragon Age: The Silent Grove
- Dragon Age: Those Who Speak
- Dragon Age: Until We Sleep
- Dragon Age: Magekiller
- Dragon Age: Knight Errant

Ez a kollekció értelemszerűen azoknak jöhet nagyon jól, akiknek eddig kimaradtak a Dark Horse Comics által kiadott Dragon Age-képregények.

A tervek szerint mindkét újdonság idén októberben jelenik meg. Nektek melyik a kedvenc játékotok a BioWare-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)