Hirdetés

Amíg várjuk az új Need for Speed játék leleplezését, szörnyülködjünk a valóságon

|

Annyi félresikerült rész után is képesek vagyunk tűkön ülni a Need for Speed 2017-es részének bemutatója előtt, közben meg sikerült belefutni egy olyan videóba, ahol a valóságból csinálnak NFS játékot. Elég ijesztő.

Hirdetés

Nyilván nem arról van szó, hogy ne lehetne a YouTube-on fél perces kereséssel ezernyi ilyen videót találni, de most a Need for Speed bejelentés miatt kicsit jobban felfigyeltem az alábbi videóra, amit pont azzal a felütéssel küldtek nekem, hogy na ilyen az NFS élőben. Persze lehetne Halálos iramban is, teljesen mindegy, ettől még megáll az ütő az emberben.

A Dark Side nevet viselő YouTube csatorna készítői nem a családbarát vezetés életformáját választották, és bár egy BMW M3 eszeveszett hajtása és driftelése egy videojátékban teljesen szokványos jelenség, mindezt a valóságban látni nem éppen nyugalmat és biztonságérzetet jelentő élmény. Főleg, ha én lennék az az autós NPC, akivel ezek szembejönnek az úton.

Ennél sokkal biztonságosabb és kevésbé elmebeteg élményre számítunk a mai Electronic Arts bejelentéstől, délután 3-kor sasoljátok a GSO-t, mert amint bármit látunk, hallunk, megtudunk, máris osztjuk meg veletek.

Szerintetek milyen lesz az új Need for Speed?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)