Hirdetés

Így nézne ki egy Dark Souls/Alien crossover

|

A Ubisoft egyik művésze szabadidejében összedobott egy pár Dark Souls-Alien crossover rajzot, ezzel létrehozott egy olyan eddig nem létező játékkoncepciót, amiről nem is tudtuk, hogy hiányzik nekünk.

Hirdetés

Kedves Bandai Namco! Oké, hogy most adtátok ki a Dark Souls Remasteredet, de mit szólnátok ha hamarosan kijönne egy Dark Souls Alien játék is? Na? Nem? Oké, akkor csak az alábbi képek maradnak.

Hirdetés

A világ egyik legnehezebb játékaként kerülne be a történelemkönyvekbe, ha ötvöznénk a Chosen Undead történetét pár aliennel. Az egyedi atmoszféra csak úgy sugárzik Ben Nicholas alkotásaiból. A művész mellesleg a Ubisoftnál dolgozik concept artist pozícióban, így talán a francia kiadónál kéne próbálkozni a Dark Souls Aliennel.

Nicholas viccesen meg is említi egy bejegyzésben, hogy

"Várjatok, amíg bejelentem ezt holnap az E3-on".

Hát mi örömmel várunk, ha ezen múlik. Nektek hogy tetszenek a képek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)