Hirdetés

Már az Epic Sax Guy is játszható a Dark Soulsban

|

Ha egyszer meghallgatod az Eurovíziós Dalfesztivál egyik versenyzőjének fülbemászó előadását, nem egykönnyen vered ki a fejedből, pláne, hogy valaki kitalálta, mi lenne, ha a Dark Soulsban is tolhatnánk a szaxofonozást. Ennél a héten nem lesz ütősebb videó.

Hirdetés

Hallottatok már Sergey Stepanovról? Nem? Talán úgy beugrik majd, ha a becenevét mondjuk: Epic Sax Guy. Ő az a zenész, aki az Eurovíziós Dalfesztiválról indulva megnyerte magának a világot mémmé válva, azóta pedig számtalan módon nyúltak már hozzá a páratlan alapanyaghoz (például a Gandalfos verzió megér egy misét).

Hirdetés

Aztán jött egy vállalkozó kedvű modder, egy bizonyos Abject, aki megalkotta a Sax Souls-t, vagyis szaxofonozó delikvenst belepakolta a FromSoftware akciójátékába. A modot megbolondította két másik hangszerrel is, amikkel hősünk felveheti a harcot a szörnyetegekkel: a szaxofon egy átszabott Channeler's Tridentként funkcionál, a keytar egy Knight Shield szerepét vette át, míg a gitár a Great Clubnak felel meg. A modot ide kattintva tudod letölteni, de előtte csekkold a videót: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)