Hirdetés

Te megennél húsz nagyon csípős csirkeszárnyat egy Dark Souls pólóért?

|

Aki a játékban kemény, az legyen az életben is. Egy étteremlánc és a Bandai Namco kihívásra invitálja a Dark Souls rajongókat.

Hirdetés

Szeretem a csirkeszárnyat, de nem biztos, hogy megennék belőle huszat egy pólóért. Mondjuk Dark Souls rajongó sem vagyok, talán volna olyan póló, amiért megtenném.

Mindenesetre aki április 4. és április 29. között az Egyesült Királyságban jár, és nem tudja, mit egyen, térjen be egy MeatLiquorbe, ahol 20 darab, extra csípős csirkeszárny elfogyasztásáért jár egy Dark Souls III póló. Megfelelő kihívás ez a sorozat mazochista játékosainak, akik ha nem riadnak vissza a legügyesebb, legocsmányabb, legkegyetlenebb bossok leküzdésétől, simán megharcolhatnak néhány ártatlan kis falattal is. Azt nem tudni, a szárnyakat ki is kell-e fizetni, de lehet hogy az is elég, ha valaki odaadja a pénzt, átveszi a pólót, az ételt pedig vagy odaadja valakinek, vagy csak szimplán nem kéri. Talán még dublőrrel enni is szabad.

Ti mit vállalnátok be egy akármilyen pólóért? 

Címkék: #dark souls
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)