Hirdetés

Limitált kiadású gyűjteményben szerezheted meg a Dark Souls zenéit

|

A rajongótábor méretéhez képest elég kevés példány készül a gyűjteményből, amiben kiváló minőségű bakelit lemezeken kapjuk meg a Dark Souls-trilógia zenéit.

Hirdetés

Ugyan a játéksorozatot úgy tűnik, lezárta a From Software, a Dark Souls népszerűsége kicsit sem csappant meg, így a legelkötelezettebb rajongóknak egy újabb gyűjthető cuccot ad ki a Bandai Namco. A bakeliten megjelenő zenei kollekciót mondjuk nem lesz egyszerű beszerezni.

Hirdetés

A kizárólag a kiadó saját weboldalán keresztül, ősszel megvásárolható gyűjteményből összesen kétezer darabot gyártanak majd, így tényleg csak az igazán szerencsések tehetik fel azt a polcukra. A stílusos csomagolásban egyébként kilenc lemezt találunk majd, amik a Dark Souls három részének több mint öt órányi zenei anyagát tartalmazzák. A gyűjtemény pedig a hangélményen kívül látványnak sem utolsó, ahogy azt az alábbi galériában láthatjátok, az ára pedig 120 euró, azaz közel 37 ezer forint lesz.

Ti megpróbáltok majd megszerezni egyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)