Hirdetés

Dátumot kapott a Resident Evil Reboot film

|

A jelenleg gyártás alatt álló produkció egy napra pontos premier dátumot kapott. Persze a valóságban pusztító vírus még beleszólhat a tervekbe.

Hirdetés

Már nagy erőkkel készül a Resident Evil filmes rebootja, és ha minden igaz, akkor jövő ősszel már mozikba is kerülhet. Nyilván a COVID-19 járvány mindenki életét megkeseríti, és ez a szórakoztatóiparon is meglátszik: mozik zárnak be, nagy produkciók forgatásai állnak le, a stúdiók pedig úgy tologatják a premierdátumokat, mintha kisautók lennének.

Azért remélhetőleg jövő őszre már visszatérhetünk a rendes kerékvágásba. A Constantine Film is ezzel számol, így 2021. szeptember 9-re időzítik a Resident Evil premierjét. Mondjuk azt érdekes lesz látni, hogy 9 hónap múlva hogyan alakul majd a helyzet a mozik körül, de a legrosszabb esetben még mindig ott van a streamelés lehetősége.

Hirdetés

A Constantine Film és Johannes Roberts rendező keményen dolgoznak azon, hogy elfeledtessék velünk a Milla Jovovich-féle borzalmat, és ez már a helyszínválasztáson is meglátszik.

Alig várjuk, hogy láthassuk az első előzeteseket. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Resident Evil rajongók nagyon kellemes hónapok elé néznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)