Hirdetés

Dave Bautista gyakorlatilag könyörög, hogy ő játszhassa Marcus Fenixet

|

Keménykedni próbál, de már-már cuki, ahogy kuncsorog a Netflixnél, ahol éppen tervezik a filmet.

Hirdetés

Egyértelmű tweettel adta a világ (de főleg a Microsoft és a Netflix fejesei) tudtára Dave Bautista, hogy most már tényleg készen áll Marcus Fenix szerepére a Netflixnél előkészületben lévő Gears of War-filmben. Ezzel csak egy aprócska gond van: még senki sem kérte fel, és nem is tárgyalnak vele.

Bautista ettől függetlenül elég jó esélyekkel indul, mégpedig a következők miatt:

  • Pár éve felbukkant a Gears 5-ben játszható karakterként
  • Hatalmas rajongója a sorozatnak
  • Tényleg úgy néz ki, mint Marcus Fenix
  • Élvezi az eredeti játéktrilógia atyja, Cliff Bleszinsky támogatását

Hirdetés

A Gears 5 róla szóló promóvideóját osztotta meg most is, az "I can't make this any easier", azaz "ennél egyértelműbb nem is lehetnék" szöveggel.

A posztot gyorsan retweetelte maga Cliffy B is azzal, hogy

Tesó, az első három rész tervezőjeként te vagy az első választásom.

A második egyébként Carl Urban, őt is el tudná képzelni Fenixként, Bairdet pedig szerinte játszhatná Ryan Reynolds. Ez számunkra is csodálatosan hangzik, főleg, hogy Bleszinsky egy újabb tweetben hozzátette, hogy "ja, csak Chris Prattet tartsátok távol a franchiste-tól, légyszi, basszus."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Netflix és a Microsoft még nem szólalt meg, hiába taggelte be őket Bautista, akiről egyébként tudni, hogy még akkor is arról beszélt, hogy mennyire szeretné eljátszani a karaktert, amikor meghallgatásra hívták a Halálos iramban-filmek producerei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)