Hirdetés

Days Gone - a csapat mesél arról, mit jelent nekik a játék

|

A Bend Studio számára fontos mérföldkő, hogy elkészült a Days Gone.

Hirdetés

Összesen hat éven át dolgoztak a játékon, melyből négy év telt intenzív fejlesztéssel. PlayStation Vita után nagy ugrás a PlayStation 4, nagy kihívás elé kellett nézniük.

Hirdetés

A végeredményt péntektől láthatjuk, de eddig minden jel arra mutat, hogy nem lesz rossz. A lelkesedés megvan, ahogy az az alábbi videóban is látszik, és mivel sokan motoroznak a csapatból, őszintén bele tudták adni a szívüket-lelküket. A Bend Studio jelentős bővülésen ment át az elmúlt években, illetve más Sony-stúdiókból is érkeztek vendégek, hogy segítsenek a játék tökéletesítésében.

Érkezett egy nagyon rövid, játékmenet nélküli gameplay videó is, csak mutatóba.

A Days Gone április 26-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. Tesztünk április 25-én 14:01-kor lesz olvasható és videós formában fogyasztható, de ha minden jól megy, egy keveset már ma streamelünk a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)