Hirdetés

Dayz - zseniális rajongói film érkezett

|

A mai napig elcsodálkozunk azon, mennyire pontosan képesek visszaadni a rajongói filmek egy-egy játék hangulatát. Most a DayZ is beállt a sorba.

Hirdetés

Lassan de biztosan közeledünk a DayZ hivatalos megjelenéséhez, amit nemcsak a játék fejlődése, hanem a folyamatos emelkedése is jelez. Bár mostanában már nincs akkora őrület, mint néhány hónappal ezelőtt (mi sem jutunk hozzá annyit a játékhoz), ha elindulnak az igazi fejlesztések, akkor valószínűleg sokan visszatérnek majd Chernarus kies tájaira.

Szerencsére akkor sem kell nagyon eltávolodnunk a DayZ-től, ha épp nem játszunk, hiszen a lelkes rajongók folyamatosan gondoskodnak róla, hogy valamivel lenyűgözzenek minket. A FireFilms csapatának élőszereplős kisfilmje remekül adja át nemcsak a hangulatot, hanem a játék sajátos mechanikáit is.

Amikor a főszereplő magára zárja az ajtót, biztosak voltunk benne, hogy az őt üldöző zombi át fog bugolni a falon, de hát ez már csak így természetes. Személyes kedvencem az esetlen hegyen felfelé futás, azt viszont hiányoltam, hogy nem dülöngélt jobbra-balra, miközben rémülten "friendly"-t kiáltott.

Nektek hogy tetszett a film? Toljátok még a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)