Hirdetés

DayZ - még Dean Hall szerint is zseniális az új kisfilm

|

Sejtettük, hogy egy a DayZ alapján készült kisfilmben nem móka és kacagás lesz a terítéken, de az Eternum Pictures műve még így is megrázó lett.

Hirdetés

Az esetleges trollkodások ellenére a zombiapokalipszisre építő DayZ egy komor cím, egy korábbi zseniális rajongói kisfilm már kellően bizonyította ezt, viszont az Eternum Pictures olyat készített a témában, amire még a túlélőjáték atyja, Dean Hall is felkapta a fejét.

Hall azonnal megosztotta Twitterjén az Eternum Pictures rövidfilmjét, amelyben dráma és akció ugyanúgy megtalálható, mint a depressziós hangulat, de mi más lenne a DayZ kulcsa, ha nem ezek? Sosem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap és ki ellenség, ki barát. Talán az egyik pillanatban még zombik elől loholunk a társunkkal, a másikban már nincs is társunk. Ezt a kilátástalan helyzetet ragadták meg remek érzékkel a kisfilm készítői:

Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)