Hirdetés

DayZ-t streamel a Walking Dead sztárja

|

Otthon sem bír szabadulni a zombiktól Chandler Riggs, a sorozatban Carlt játszó gyerekszínész, aki a League of Legends mellett DayZ-t is közvetít a csatornáján.

Hirdetés

A hétvégén írtunk róla, hogy Chandler Riggs, vagy ahogy YouTube-on és Twitch-en megtalálható, "ChairHandler" nemrégiben elkezdte League of Legends meccseit közvetíteni, mint ahogy az korosztályában mostanság igen divatos.

Kaci poénkodott azzal, hogy maradjon inkább a DayZ-nél, ha már zombik meg The Walking Dead, de mint kiderült, Chandler tényleg játszik a DayZ-vel. Csodálatos látni, ahogy egy tűzoltókészülékkel próbálja leverni a félig a földbe zuhant zombit.

Népszerűségét persze elsősorban az AMC sorozatának köszönheti, de videóit abszolút nem a rajongóknak gyártja, hanem csak úgy, mert kedve van hozzá. Csatornáján találhattok még két Garry's Mod videót is, ha esetleg unatkoztok, így hétfő délelőtt, nézzétek meg azokat. Megpróbáljuk meghívni a Miss DayZ Sofőrje következő epizódjába, de ha a mostaniba nem is, a következőbe lehet, hogy sikerül bevonni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)