Hirdetés

DayZ - élőszereplős videó a kezdeti nehézségekről

|

Élőszereplős videó arról a kényelmetlen pillanatról, amikor először találkozol a DayZ irányításával és a játék legfontosabb elemével, a babkonzervvel. Tökéletesen összefoglalja az első fél órámat a játékban.

Hirdetés

A DayZ-hez nem rég érkezett egy mackósabb javítás, ami sok mindent kijavított, de azért hagyott maga után egy-két problémát. Ha pedig az alfából eredő bugok nem lennének elegek, akkor az újonnan érkező játékosoknak még a játék szokásosnál összetettebb irányításával is meg kell küzdeniük.

Bizony, a DayZ semmit sem ad ingyen. Az első megtalált babkonzerv okozta öröm egészen addig tart, amíg rá nem jön az ember, hogy nincs mivel kinyitnia. A veteránok számára ez persze teljesen egyértelmű, de a mezei FPS-ből szabadult ember, aki naivan megvette jegyét a hype-vonatra, kicsit meglepődik, hogy azért hal éhen, mert nem tud kiharapni egy konzervet. 

Én is nagyon jókat mulattam magamon, amikor igyekeztem beleszokni az irányításba, de mindez egy élőszereplős videóként még viccesebb. Hétfő reggel csak a legelvetemültebb emberek nevetnek, ennek ellenére én indokolatlan mennyiséget visítottam ezen a videón. Íme, a Viva La Dirt League alkotása.

Nektek mit volt a legnehezebb megszokni a játékban? Egyébként ha magányosnak érzitek magatok a játékban, vagy féltek egyedül szembeszállni az oroszokkal, akkor csatlakozhattok a magyar DayZ közösséghez. Jó formák a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)