Hirdetés

Dead or Alive 6 - lelőtték a streamet, ami váratlanul túl erotikusra sikerült

|

Az Evo Japan során tartott közvetítésbe becsúszott némi fenekelés, de ez még a kisebb probléma volt.

Hirdetés

Fukuokában a napokban zajlik az Evo Japan, ami, ahogy azt az elnevezés egész diszkréten sugallja is, a legismertebb verekedős játékos bajnokság, az Evo japán felvonása.

Hirdetés

A februárról márciusra halasztott Dead or Alive 6 is kapott néhány percnyi szerepet, ám a nyugati játékosoknak szánt streamet le kellett lőni. Egyrészt azért, mert két modell, Yuka Kuramochi és Saki Yoshida beiktatott egy kis fenekelést és mellrázást a műsorba.

Másrészt pedig azért, mert Yohei Shimbori producer megállította a játékot, amikor két, egyébként harcoló karakter félreérthető pózban volt, és jó alaposan megmutatta őket minden irányból.

A streamet végül visszakapcsolták, a szervezők elnézést kértek, és elmondták, ez a viselkedés nem összeegyeztethető az Evoval vagy az FGC-vel. Mondjuk azért számíthattak volna erre: tudjátok, ez az a sorozat, aminek előző számozott részében a kontroller rázogatásának következtében a hölgyek cickói is remegtek

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)