Hirdetés

A zombik valószínűleg nem mondják azt, hogy "NNNNGGGHHHAAAA"

|

A Microsoft egy kicsit mellényomott, amikor megfogalmazta a napokban kiküldött, Dead Rising 4-es e-mailjének tárgyát. Larry Hryb már bocsánatot is kért.

Hirdetés

Nem tudhatjuk biztosan, mit mond egy zombi, de valahol a "HÖRRR" és a grindcore/deathcore ének között tudom elképzelni.

Annyi mindent mondhatna, amivel nem sért másokat. Kisebb botrány lett abból, hogy a Microsoft azt adta a Dead Rising 4-es karácsonyi üdvözlőlapot (ami így, több mint egy hónappal karácsony előtt korai, de nem biztos, hogy tényleg üdvözlőlap akart lenni, csak annak álcázta magát) tartalmazó levele tárgyának, hogy "NNNNGGGHHHAAAA". Ezzel valószínűleg zombihörgést akartak szövegesen megjeleníteni, de ha hangosan felolvassuk, nem úgy hangzik, hanem úgy, hogy...

Ez pedig sértő lehet egyesek számára. Larry Hryb, avagy Major Nelson bocsánatot kért, bár a neki válaszoló twitterezők szerint túl van lihege az egész. Mindenesetre érdemes a PR-osoknak jobban odafigyelni - nemrég az EA közösségi médiás profiljainak kezelői nyúltak mellé

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)