Hirdetés

Dead Rising film - hivatalos sztori és stáblista

|

Ma kezdődött a Dead Rising film forgatása, ennek kapcsán sikerült szinte mindent megtudnunk arról, hogy ki szerepel majd a stábban

Hirdetés

Augusztus végén még azt találgattuk, hogy jó választás volt-e a Legendary Pictures, a Capcom és Lorenzo di Bonaventura producer részéről Zach Lipovsky (Leprechaun: Origins) rendezőt a Dead Rising adaptációjának élére állítani, de ez már nem nagyon fog változni, mivel a forgatás elkezdődött.

A Dead Rising: Watchtower névre keresztelt film munkálatait ma Vancouverben, Tim Carter forgatókönyve alapján kezdték meg, és a sztori - nem meglepő módon - kísértetiesen hasonlít a Dead Rising játékok történetére: egy nagyszabású zombijárvány áll az események középpontjában, amelynek terjedését képtelen volt megakadályozni az állam a kötelező vakcinával. Túlélők egy csoportja megpróbálja megkeresni a fertőzés gyökerét és egyre több bizonyítékot találnak arra, hogy a fertőzés kitörése és elterjedése nem a véletlen műve volt, hanem egy kormányzati összeesküvés következménye.

Az illetékesek gondoskodtak arról, hogy a stábban helyet kapjon néhány ismerős arc, de a visszafogott költségvetés miatt értelemszerűen ne számítsatok A-kategóriás színészekre. A főszerepet a Dallas és az Életre-halálra sorozatokból ismert Jesse Metcalfe vállalta, de helyet kapott a szereplőgárdában Dennis Haysbert, Virginia Madsen és Meghan Ory is. A kilencven percesnek ígérkező Dead Rising: Watchtower elsőként Amerikában debütál a Sony digitális platformján (Crackle) valamikor 2015-ben, majd később SVOD, DVD, VOD és TV formátumokban is elérhető lesz.

Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)