Hirdetés

Dead Rising film - már a rendező is megvan

|

A Capcom is szeretne magának egy szeletet a játékadaptációk piacából, amit a Dead Rising filmváltozatával próbál meg kihasítani.

Hirdetés

A Capcom megpróbálja kihasználni a zombis filmek jelenlegi népszerűségét, méghozzá úgy, hogy az egyik legismertebb videojátékos sorozatát, a Dead Risingot adaptálja.

A projekt meglehetősen előrehaladott állapotban van, hiszen Lorenzo di Bonaventura producer a Legendary Entertainment támogatásával már meg is találta hozzá a rendezőt Zach Lipovsky (Leprechaun: Origins) személyében, Tim Carter pedig a produceri teendők mellett a forgatókönyvért felelt. Carter mellesleg már otthonosan mozog a videojátékok világában, hiszen ő írta a Sleeping Dogs sztoriját és a Mortal Kombat: Legacy producereként tevékenykedett, ráadásul tőle érkezik az élőszereplős Dead Rising websorozat is.

A körülbelül kilencven percesre tervezett Dead Rising mozi először a Crackle szolgáltatás keretén belül debütál majd, később viszont jön SVOD, VOD, DVD és TV formátumban is, egyelőre csak Amerikában, valamikor 2015-ben. Dead Rising a PC-nken, a moziban és a világhálón is... mi a véleményetek minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)