Hirdetés

Dead Rising film - ő lesz Frank West

|

A Dead Rising: Watchtower nem lehetne teljes az első Dead Rising főhőse, Frank West nélkül, akit ezúttal egy komikus kelt életre.

Hirdetés

Úgy hittük, hogy a Dead Rising: Watchtower névre keresztelt mozi teljes stábját megismertük a hivatalos sztori kiadásával egybekötve, azonban a Legendary Entertainment tartogatott még számunkra meglepetéseket: a 2006-os játék főhősét, Frank Westet például egy vígjátékokon edződött színész alakítja majd.

A legújabb hírek szerint ugyanis az alábbi fotón látható Rob Riggle bújik a fotóriporter Frank West bőrébe és néz szembe a nagyszabású zombijárvánnyal a Tim Carter forgatókönyve alapján készülő Dead Rising filmben. Riggle-nek a komikus pálya mellett egyébiránt katonai múltja is van, 23 évig szolgált tengerészgyalogosként, míg 2013. január elsején visszavonult. Megfordult többek között Libériában, Koszovóban és Afganisztánban is, így nem lesz neki idegen a háború, viszont ezúttal élőhalottakkal kell szembeszállnia.

A színészen kívül csatlakozott még a korábban bejelentett stábhoz Harley Morenstein (Video Game High School, Tusk), Keegan Connor Tracey (Végső állomás 2, Egyszer volt, hol nem volt) és Aleks Paunovic (Kémes hármas, Mortal Kombat: Legacy) is. Morenstein egy Pyro nevű motorost, Logan jobbkezét alakítja, Tracey újságíróként csatlakozik, Paunovic pedig egy motoros banda feje lesz a bűnöző Logan képében. Tudunk mutatni egy forgatási fotót is (balról jobbra: Virginia Madsen, Meghan Ory, Jesse Metclafe és a rendező, Zach Lipovsky):

Pontos dátumunk továbbra sincs (először a Sony-féle Crackle szolgáltatással debütál majd a film), de már nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy a Legendary és a Capcom mit tudnak kihozni ebből a koncepcióból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)