Hirdetés

Dead Rising - jön a websorozat a Mortal Kombat Legacy producerétől

|

Élőszereplős websorozatot kap a Dead Rising és film készül a Mighty No. 9-ból is.

Hirdetés

A Mortal Kombat: Legacy sorozat producere, Tim Carter úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne egy élőszereplős webszériát faragni a Dead Rising témából, és ha már belemerült, miért ne adaptálná vászonra Mega Man szellemi utódját is?

Egyik kérdésre sem tudunk észérvekkel alátámasztott nemleges választ adni, így marad a részletek ismertetése: a Dead Rising websorozattal kapcsolatban Carter úgy nyilatkozott, hogy a Capcommal már minden le van zsírozva és már csak arra vár, hogy egy nagy Los Angeles-i stúdió becsatlakozzon.

Ha az üzlet megköttetik, akkor a producer Contradiction Films névre hallgató cége elkészít egy összesen kilencven perces zombis anyagot, felszabdalja és elnevezi Dead Rising websorozatnak, amiről jelenleg annyit lehet tudni, hogy lineáris történettel bír majd. A további részletekre sajnos még várnunk kell.

Carter azt is megemlítette, hogy dolgozik a Mighty No. 9 élőszereplős adaptációján, amely a Mega Man utódjának tekinthető és annak atyja, Keiji Inafune pakolta fel Kickstarterre még tavaly szeptemberben. Ráadásul hatalmas sikerrel is zárta a kampányt. Inafune is felszólalt az ügyben és a Polygonnak elárulta, hogy az adaptáció még nem lefutott ügy, jelenleg csak tárgyalásokat folytatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)