Hirdetés

Deadmau5 koncert avatja fel a Fortnite vadonatúj Party Royale módját

|

A világhírű dj és zenei producer mellett más sztárokkal karöltve ünneplik a játék sikereit.

Hirdetés

Továbbra is fejlődik és új élményekkel bővül a Fortnite. A fejlesztőcsapat a napokban élesítette a legújabb játék módját, a Party Royale-t, amit nem mellesleg egy koncertsorozattal spékel meg. A Party Royale Premier nevet viselő esemény online fesztiválján Deadmau5 mellett fellép még Steve Aoiki és Dillon Francis is.

Hirdetés

A Fortnite immáron átlépte a 350 millió regisztrált felhasználót, és csak áprilisban a játékosok több mint 3,2 milliárd órát töltöttek el az Epic Games játékában. Nem új keletű dolog, hogy a játékon belül virtuális koncertet szerveznek a sztároknak: legelőször Marshmello, majd őt követve Travis Scott robbantotta rá az ajtót a fortniterekre. A koncerteken külön-külön több mint 10 millióan vettek részt, így borítékolható volt, hogy nem ezek lesznek az utolsó zenei események a Fortnite-on belül.

A koncert a mi időzónánk szerint szombaton hajnalban, reggel 03:00-kor kezdődik, de aki nem szeretne ennyire korán felkelni, az se aggódjon ugyanis megismétlik az eseményt, amit ugyanezen a napon, este 20:00-kor tekinthettek meg.

A Party Royale mód lényegében egy olyan pálya, ahol a fegyvereket és a túlélésért versengést parkolópályára kényszerülünk tenni, ehelyett különböző minijátékokkal és egyéb eszközök segítségével engedhetik ki itt a játékosok a fáradt gőzt. A játék ezen része inkább hasonlít egy virtuális valóság módhoz, mint sem Battle Royale-hoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)