Hirdetés

Death Stranding - animét farag belőle ez a rajongói projekt

|

Még meg sem jelent Hideo Kojima új játéka, máris készül hozzá egy feldolgozás két lelkes művésztől.

Hirdetés

A gamescom során biztosan láthatunk majd új jeleneteket a Death Stranding játékmenetéből, viszont a játék megjelenéséig sajnos november 8-ig várnunk kell. Ez persze nem akadályozza meg a rajongókat, hogy máris saját kis projekteket készítsenek Kojima újdonságával kapcsolatban, függetlenül attól, hogy még azt sem tudjuk biztosan, milyen lesz pontosan a játék maga.

Hirdetés

Két párizsi animátor, Channy és Kimberly Twitteren jelentették be, hogy több mint két éve dolgoznak egy Death Stranding anime intrón, amelyből hamarosan megérkezik az első trailer is, addig viszont kaptunk némi ízelítőt tőlük, hogy pontosan hogyan kell elképzelni az ötletüket. 

A teljes rajongói projekt megjelenése októberre várható, ízlésesen a játék premierje előtt. Nektek hogy tetszik az ötlet? Mi filmként jobban el tudnánk képzelni, ha már benne van  Norman Reedus, Mads Mikkelsen és Léa Seydoux. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)