Hirdetés

Death Stranding - még Conan O'Brien is benne lesz

|

Kojima legújabb játékának sztárgárdája tovább bővül, így Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro és Nicolas Winding Refn mellett az egyik legnagyobb hollywoodi showman is csatlakozott.

Hirdetés

Bár láttunk már a játékmenetből is felvételt és egyre többet megtudunk a világról is, még mindig fogalmunk sincs, hogy mi fog kisülni a Death Strandingből: lehet, hogy ez lesz az év(tized) legjobbja, de az is lehet, hogy hatalmas csalódás lesz. De akármelyikről is legyen szó, azt nem vitathatjuk el Hideo Kojimától, hogy annyi ismerős arcot pakolt bele a koncepcióba, amennyit csak tudott. 

Hirdetés

A színészek (mint Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux és Margaret Qualley), szinkronprofik (Troy Baker, Matthew Mercer) és rendezők (Guillermo del Toro, Nicolas Winding Refn) mellett a showmanek is kapnak némi szerepet játékban, így a The Game Awards atyja, Geoff Keighley után szerepelni fog a Death Strandingben a Clueless Gamer, Conan O'Brien is. Kojima Twitteren árulta el, hogy a séróbáró műsorvezető egy "The Wondering MC" nevezetű gyűjtögetőként fog felbukkanni, akitől beszerezhetünk majd egy különleges ruhát, a "Sea Otter Suitot", amellyel könnyedén úszhatunk majd a folyóban anélkül, hogy elsodorna az ár. 

Persze a közös marketinggépezet is beindult a tévés showman műsorában, a szokásos minőség, érdemes megnézni:

A Death Stranding november 8-án fog megjelenni PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)