Hirdetés

Rengeteg dobozt cipel ez az aranyos Death Stranding figura

|

Sam Porter Bridges is megjelenik Nendoroidként.

Hirdetés

A Death Stranding nem lett átütő siker, megosztotta a játékosokat és nem is fogyott olyan jól, mint a Sony 2018-as játékai, de akit behúzott, az nagyon mélyen el tudott merülni benne, nagyon sokáig. Aki szeretné, hogy a Norman Reedus által megformált Sam Bridges cuki mása hunyorogjon rá, beszerezhet egyet a Good Smile Company figurájából.

Hirdetés

A tíz centi magas figura augusztusban fog megjelenni, kb. 25 000 forintot kérnek majd érte, viszont sok apró kiegészítő jár hozzá. Különböző méretű dobozok, egy Odradek, egy napszemüveg, egy fegyver, és egyéb, könnyen elveszíthető kütyük is a csomag részei. Létezik belőle egy kevesebb extrát tartalmazó, viszont cserébe feleannyiba kerülő változat is. Nézzétek meg a képeket az alábbi galériában, aztán döntsétek el, kell-e ez a teljes boldogságotokhoz, vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)