Hirdetés

Death Stranding - egy új tweet még jobban összezavart minket

|

Újabb hangzatos szavak röpködtek a Death Stranding kapcsán, mi pedig továbbra sem tudjuk, hogy mit készít valójában Hideo Kojima.

Hirdetés

Bármennyire is szerettük volna, a The Game Awards 2018 nem hozott megjelenési dátumot, így marad a reménykedés, hogy jövő júniusban végre kideríthetjük, hogy Kojima milyen őrületet szabadít ránk a Death Stranding képében. 

Hirdetés

Továbbra is hatalmas a titkolózás a játék körül és azokkal a látnivalókkal sem lettünk sokkal okosabbak, amiket eddig elénk tárt a Kojima Productions. Egy vadonatúj Twitter-bejegyzés pedig csak még zavarosabbá tette a dolgot, ugyanis Hideo Kojima nemrég találkozott New Yorkban a díjnyertes sci-fi és horror íróval, F. Paul Wilsonnal és a fejlesztő mesélt neki a Death Strandingről, amelyet Wilson csak "transzformatív online élménynek" nevezett. 

Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy a Death Stranding tartalmazni fog valamiféle többjátékos lehetőséget, ugyanis Kojima egyik korábbi nyilatkozata alapján össze akarják kötni a játékosokat, de hogy ezt hogyan képzelik el és mit jelent a "transzformatív élmény" ennek fényében, az egy hatalmas kérdőjel. 

Szerintetek mi a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)