Hirdetés

Death Stranding - Kojima filmes terveiről is mesél a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilmben

|

A BBC munkatársai több napot is eltöltöttek Kojima új stúdiójában, hogy kicsit közelebbről is bemutathassák, hogyan zajlott a játék elkészítése.

Hirdetés

Már csak néhány napot kell kibírni, és végre tehetünk egy próbát Hideo Kojima vadonatúj alkotásával, ami már az eddig kiadott anyagok alapján sem tűnik egy könnyen emészthető kalandnak. A megjelenésre várva például újból vethetünk egy pillantást az eddig kiadott képekre, videókra, vagy akár megnézhetünk egy vadonatúj dokumentumfilmet is a fejlesztésről.

Hirdetés

A BBC Newsbeat csapata elutazott a Kojima Productions tokiói stúdiójába, ahol bepillantást nyerhettek a Death Stranding munkálataiba, illetve beszélgettek egy kicsit a fejlesztőkkel, és persze a csapat fejével, Kojimával is. Készült is egy 26 perces kisfilm a kiruccanásról, amit három napon át vettek fel, és elég sok téma szóba kerül benne. Így nemcsak a stúdiónál dolgozók napi munkájába pillanthatunk bele, de egyéb kulisszatitkokat is megtudhatunk, és a játék atyja azt is elmeséli, mi célból alkotta meg a Death Strandinget. Kojima arról is beszél benne, hogy a jövőben nem csak videojátékokkal szeretne foglalkozni, csapata a filmgyártásban is kipróbálja majd magát. 

Ha szeretitek Kojima munkásságát, akkor erősen ajánlott megnézni a BBC filmjét, de akkor is megéri kattintani, ha érdeklődtök a játékfejlesztés iránt, és szívesen meglesnétek, hogyan dolgozik egy stúdió egy különlegesnek ígérkező címen.

A Death Stranding november 8-án debütál PlayStation 4-en, valamikor jövőre pedig PC-n is. Ti adtok neki egy esélyt?d

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)