Hirdetés

Ennél lehangolóbb PS4-es Death Stranding reklámot nehéz elképzelni

|

Ha egyetlen perben akarsz a Death Stranding magányára, a klímaváltozásra, a világvégére és a PlayStation 4 Pro erejére gondolni, akkor jó helyen jársz. Nem fogod jól érezni magad.

Hirdetés

Ahhoz már hozzá vagyunk szokva, hogy a PlayStation reklámok mindig magával ragadó hangulattal és profi kivitelezéssel győzik meg a tisztelt vásárlót, hogy a szükséghierarchiájában a Sony konzolját helyezze magasabbra, de most sikerült valami olyan bizarr dolgot alkotni, amit nehéz fejben hova tenni, inkább csak szomorú lesz tőle az ember. Klímaváltozásra érzékenyek akár szorongást is érezhetnek.

Hirdetés

A visszafelé folyó idő gondolatmenete az első Dead Island trailert juttatta eszembe, és a szomorú zenei aláfestés, a melankolikus hangulat is erősíti a képzettársítást. Ezzel együtt a "Feel the Power of Pro" címhez nem azt képzeltük, hogy egy szökőárban elveszett város képeit kell néznünk, amitől persze azonnal a manapság meglehetősen sokat emlegetett világvége jut az ember eszébe, de végül Kojimás fordulattal csupán egyetlen könnycsepp indítja el az egész folyamatot, amit a Death Stranding érzelmes pillanata által okozott szomorúság csal elő a játékos szeméből. A magány, az elmúlás, a világvége csúcsosodik ki az egészből, de legalább rohadt erős a PS4 Pro, amelyen az egészet modellezték amúgy. Nézzétek meg, én nem tudom hova tenni:

Ti esetleg mást is láttok bele? Boldog pénteket kívánok mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)