Hirdetés

Norman Reedus szerint a Death Stranding sokkal jobb lett, mint amilyen a Silent Hills lehetett volna

|

A színész örül, hogy végül ezen a projekten dolgozhatott, nem a Konami sorozatának folytatásán.

Hirdetés

Kojima és a Konami szakításának története egy nagyon érdekes szakasza a videojátékok történelmének. A Metal Gear Solid V mellett a játékipari legenda a Silent Hill széria újraélesztésének feladatát kapta, azonban a kiadó úgy látta, hiába lett már a P.T. demó is nagyon népszerű, inkább pacsinkó gépekre és feledhető mobiljátékokra van szüksége a világnak. Meg egy Metal Gear spin-offra, amiről nem beszélünk.

Hirdetés

Az elkaszált Silent Hills főszereplője Norman Reedus lett volna, aki a Death Stranding legfontosabb karakterét alakítja, és részt vett a játék készítésében Guillermo Del Toro is, aki szintén feltűnik a Kojima Productions a napokban megjelenő játékában. Reedus a Hollywood Reporternek nyilatkozva elmondta, nem bánja, hogy így alakult.

"A Silent Hillsnek megvolt a háttértörténete, a játékosok ismerték a játékot, tudták, miről szól, milyen lesz. Amikor annak annyi lett, szomorú voltam, de miután Hideo elmondta, mit csinálunk helyette, teljesen megfeledkeztem róla. Úgy voltam vele, hogy hál' istennek, hogy az nem jött össze, mert ez sokkal jobb."

A színész a The Beatleshez hasonlította Kojimát, annyi különbséggel, hogy mikor a The Game Awardson színpadra állt, nem fiatal lányok, hanem "40-es éveikben járó férfiak" sikongattak könnyezve, mintha Elvis lépett volna be a terembe".

"Én meg úgy voltam vele, hogy »Ki ez a srác?« A Hideo, akit én ismerek, a barátom. Járt nálam vacsorázni, találkozott a barátnőmmel és a macskámmal."

Ez van, ha rocksztárokkal barátkozik az ember. Remélhetőleg a jövőben is folytatódik az együttműködés, és azért valahol abban is reménykedünk, hogy a Silent Hillsből is lesz egyszer valami. A Konaminál páran most biztosan az asztal alatt görnyedve zokognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)