Hirdetés

Death Stranding - Kojima világkörüli turnéra indul, hogy népszerűsítse játékát

|

Már megvannak a helyszínek, csak azt nem tudjuk, hogy Kojima mire is készül pontosan, bár lássuk be, ez nem annyira meglepő.

Hirdetés

A Death Stranding jövő hónapban érkezik, így Hideo Kojima teljes erővel a játék megjelenésének ünneplésén dolgozik. A mester bejelentette, hogy világ körüli turnéra indul a cuccal, és meglátogatja Párizst, Londont, Berlint, New Yorkot, San Franciscót, Tokiót, Szingapúrt, Tajpejt és Szöult. A turnéval kapcsolatosan csak két dolgot nem tudunk: hogy mikor kezdődik, és hogy mi is fog történni a helyszíneken.

Hirdetés

Azzal valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha a főszereplők felbukkanására tippelünk, de ezen felül fogalmunk sincs mire készülhet Kojima. Mondjuk a ködös program tökéletesen passzol a Death Strandinghez, és Kojima munkásságához, a titokzatossággal történő hype generálás nagy mestere ő.

Talán nem annyira elveszett ötlet arra tippelni, hogy a turné november 8., vagyis a játék megjelenése körüli időszakban várható, de persze sosem lehetünk biztosak semmiben, ha a Death Strandingről van szó. Itt azért összefoglaltuk nektek, hogy mit tudunk, és Grath kolléga már epekedve várja a tesztpéldányt. Ahogy bármit lehet mondani, mutatni, azonnal mondjuk és mutatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)