Hirdetés

Deepfake videó mutatja meg, milyen lesz a The Last Of Us sorozatban Pedro Pascal és Bella Ramsey

|

Nehezen tudjátok elképzelni, milyen Joel és Ellie lesz majd Pedro Pascal és Bella Ramsey a The Last Of Us sorozatban? Ez a videó megmutatja a "végeredményt".

Hirdetés

Pár évvel ezelőtt még azt hittük sci-fi filmekben fogunk csak látni olyan technológiákat, mint amire ma már simán képes a deepfake. Gyakorlatilag bármilyen videó szereplőjére rá lehet varázsolni valaki arcát, ebből születhetnek látványos, mókás, vagy épp merőben aggályos végeredmények is. Az alábbi videó szerencsére a látványos vonalat erősíti. 

Ebben a deepfake technológiával készített videóban ugyanis azt láthatjátok, "milyen lesz majd" Pedro Pascal és Bella Ramsey játékában Joel és Ellie az HBO-féle The Last Of Us sorozatban

Hirdetés

Sokaknak talán nem Pascal vagy Ramsey lett volna az első választása Joel és Ellie szerepére, de a fejünkben létező álomcastingokat ideje elfelejteni, immár teljesen bizonyos, hogy ők fogják eljátszani a két főszereplőt. A stryder HD YouTube-csatornára felkerült videóban ugyanis az alkotók a The Last Of Us videojáték gameplay anyagaira varázsolták rá a két színész arcát. 

Íme a végeredmény:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)