Hirdetés

Lehet, hogy visszatér a Def Jam széria?

|

Egy amerikai lemezkiadó érdekes kérdést tett fel a rajongóknak a Twitteren.

Hirdetés

A régi motorosoknak valószínűleg nem kell bemutatni a Def Jam játéksorozatot, amelyben ismert rapperek csaptak össze egymással. A franchise sokak kedvencévé vált a 2000-es évek elején, most pedig eléggé úgy tűnik, hogy valamilyen formában visszatérhet a móka.

Hirdetés

A Def Jam Recordings közzétett egy bejegyzést a Twitteren, amelyben azt kérdezi a rajongóktól, hogy ők kit látnának szívesen a Def Jam Vendetta borítóján, ha visszatérne a játék.

Elég kicsi az esély rá, hogy új rész érkezik, de azt simán el tudjuk képzelni, hogy felújított változatot kap az első rész, vagy épp az egész sorozat. Na meg persze az is lehet, hogy semmit konkrét terv nincs, de akkor valószínűleg a fenti tweet sem született volna meg.

Ti örülnétek, ha visszatérne a verekedős játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)