Hirdetés

Itt van minden, amire egy Destiny rajongó vágyhat

|

Egy csomó új Destiny 2-es ajándéktárgy került leleplezésre, amik közül több gyanúsan azt segíti, hogy egész nap a lehető legnagyobb kényelemben otthon üljünk és játsszunk.

Hirdetés

A Destiny 2 megjelenése kapcsán nem csak a játékot szerezhetjük majd be, hanem néhány, a játékvilágban nem éppen szokványos ajándéktárgyat is, amikből most még egy adagot lepleztek le az Activision partnerei.

Hirdetés

Ezek közül némelyik már látványosan az ünnepekre készül, például szerezhetünk Destiny témájú karácsonyfa-díszeket is, de a vendégekkel való iszogatást is feldobhatjuk egy Ghost-alakú sörnyitóval, vagy éppen a játék logóját formáló jégkockákkal. Lesznek azért hagyományosabb cuccok is, így választhatunk sapkát, kulcstartót, illetve figurákat is. Azoknak pedig, akik Destiny 2 megjelenése után néhány napig ki sem szeretnének mozdulni a házból, egy kontrollereknek is megfelelő méretű zsebbel ellátott egyrészes melegítőöltözetet is gyártanak.

De az élményt a Destiny világai által ihletett gyertyákkal (!), Destiny-bögrékkel, vagy egy Traveller stresszlabdával is megfejelhetjük. Minderről számtalan képet találtok a fenti galériában, de ha esetleg rendelnétek is a cuccokból, itt, itt és itt találjátok meg őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)