Hirdetés

Hogyan lesz egy gránátvetőből mém?

|

Ha a Forsaken megjelenése óta játszod a Destiny 2-t, akkor lehet, hogy belefutottál az Edge Transitba. Akkor érteni fogod az erről szóló mémeket, és egyébként már a Bungie is érti.

Hirdetés

A Destiny 2 Edge Transit nevű fegyvere egy rakétavető, ami példátlan mennyiségben esik a játékosoknak. A cucc egyébként furán néz ki, de közel sem haszontalan. Csak ennyit ne kapnánk belőle.

Hirdetés

A fegyver ugyanis olyan gyakorisággal esik, hogy már mémmé vált a Destiny közösségen belül:

A viccelődés alatt viszont egy valódi hiba rejlik. A Bungie heti blogposztjában elmesélte, hogy kivizsgálták az esetet, és tényleg sokkal gyakrabban esik a gránátvető, mint kellene neki. A probléma hamarosan javításra kerül, már a legutóbbi patch is több új problémát okozott, szóval reméljük, hogy ennek a megoldása nem szül újabbakat.

Ti nyomjátok a Destiny 2-t, vagy már elengedtétek a kezét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)