Hirdetés

Destiny 2: Fall of Osiris - titkot rejtett a képregény első fejezete

|

A Fall of Osiris című digitális képregénnyel még többet megtudhatunk a Destiny 2 új kiegészítőjének címszereplőjéről, de a rajzolt oldalak tartalmaztak egy titkos ajándékot is.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Destiny 2 első fizetős bővítménye, a Curse of Osiris, amelynek sikerült minden várakozást alulmúlnia, beleértve Osirist, aki a játék világának egyik legtitokzatosabb alakja is. A lore-t bővítendő, azonban a Bungie készült egy ingyenes digitális képregénnyel is, amelyből még többet megtudhatunk a karakterről, beleértve azt is, hogy mi vezetett az árulásáig. 

Hirdetés

A Ryan North és Christine Thompson által írt és Ze Carlos által illusztrált történet első fejezete már lapozható a Bungie honlapján, ha szeretnétek többet megtudni Osirisről, mindenképpen adjatok neki egy esélyt. Emellett egy érdekesség is kapcsolódik a Fall of Osirishez, ugyanis egy titkos kódot rejtettek a virtuális füzet lapjai, azok a felhasználók pedig, akiknek sikerült erre rábukkannia, egy exkluzív "The Visionary" emblémával lettek gazdagabbak. Így néz ki a játékban: 

Ha ti is szeretnétek rá szert tenni, nem muszáj elolvasnotok a képregényt, még csak be sem kell lépnetek a Destiny 2-be, elég, ha a bungie.net/redeem oldalon megadjátok a következő kódot idézőjelek nélkül: "xfvkhpn97". (Megjegyzés: a kód használata után az embléma nem az inventory-ban, hanem a kollekcióban, az "Emblems 2" alatt jelenik meg.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)