Hirdetés

Destiny 2 - valódi bajnoki övet kap, aki elsőnek pucolja ki az új raidet

|

Az elismerés mellé egy elég menő díjat is kitalált a Bungie.

Hirdetés

Pénteken debütál a Destiny 2: Forsaken első raidje, a Last Wish, amire régóta várnak már a rajongók, így rengetegen azonnal rávetik majd magukat a kihívásra.

Hirdetés

Ezúttal azonban nemcsak az in-game loot miatt érdemes minél gyorsabban bedarálni a bosst, a Bungie ugyanis egy extra kihívást is kitalált. A stúdió bejelentette, hogy az elsőként végző csapat komoly ajándékokra számíthat, köztük például a címképen látható bajnoki övre, amibe a karakterük nevét is belevésik.

Péntek este 7-kor nyílnak meg a kapuk, és hacsak nem lett nagyon brutális a kihívás, vagy nem omlanak össze a szerverek, szombatra már meglesz a győztes. A raidek közül a Vault of Glass bírta a legjobban, azt 14 óra után pucolta ki egy csapat anno, de a Leviathanhoz csak 6, a Wrath of the Machine-hez mindössze 2 óra kellett.

Ti készen álltok már a raidre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)