Hirdetés

Destiny 2 - nagyon szívesen cserélnénk most a legszerencsésebb Destiny 2 rajongóval

|

Elsőre hihetetlennek tűnő, de látszólag igaz történetet mesélt el egy rajongó, aki nem csupán eljutott a Destiny 2 egy elég exkluzív launch partijára, hanem egy elég menő replikát is hazavihetett a buliról.

Hirdetés

A Destiny 2 történetét villámsebességgel végigjátszó játékosoknak köszönhetően nem csak azt tudtuk meg rendkívül hamar, meddig tart a sztori, hanem más titkokat is kifürkésztek már. Például kiderítették azt is, hogyan lehet a miénk a játékban a Rat King nevű exotic pisztolyt. Azt viszont még ők sem tudták volna megmondani, hogyan szerezhetnénk meg a fegyverről készült elképesztő részletességű replikát.

Hirdetés

Az Impact Props nagyjából 130 ezer forintot érő alkotásáról egy elég mókás történetet osztott meg egy Reddit-felhasználó, amit rögtön egy képpel is alátámasztott. A Rat King replikáját egy exkluzív Destiny 2 launch partin szerezte meg, ahová egy, a Bungie-nál dolgozó ismerőse segítségével jutott el. Na nem kellett kicsempésznie a helyszínről - akkor valószínűleg nem hencegne a sztorival -, hanem egy jótékonysági tombola második győzteseként kapta meg, miután az első nyertes nem volt ott a húzáskor. Később az alábbi fotókat is megosztotta a replikáról, ami bizony elképesztően részletesen van kidolgozva, nem is véletlen, hogy korábban a játék szinte minden bemutatójára elvitte a Destiny 2 csapata.

Ti melyik játékbeli fegyver mását állítanátok ki a legszívesebben otthon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)