Hirdetés

Egy New Yorkban elrejtett lándzsához vezetett a Destiny 2 egyik rejtélye

|

A Valkyrie lándzsából három készült összesen; kettő a fejlesztőknél van, egy pedig az egyik rajongó tulajdona.

Hirdetés

A legnagyobb rajongóknak nem kellett kétszer mondani, hogy kezdjenek bele a Destiny 2: Warmindba. Hamar végeztek a sztorival (sajnos nem hosszú), és találtak Rasputin bunkerében egy titkosított üzenetet.

Hirdetés

A közösség együttes erővel megfejtette, a kód a következő üzenetet takarta:

"Köszönöm, hogy időt szakítottál az üzenet megfejtésére, barát. Az utolsó ütközetünk ideje közeleg, neked és Anának fontos szerep jut ennek során. Vigyázz rá, őrző. Nem lenne életem Ana vagy az exoprogram nélkül. Megbántam, hogy elidegenedtünk egymástól, de külön utakon kell járnunk, és úgy látszik, soha nincs elég idő. Mondd meg, Rasputin a jó helyen próbálkozott először, de a rossz pillanatban. Itt kutass: 43.549573, -73.544868 - e"

A koordináták a New York állambeli Sleeping Beauty hegyhez vezettek, ami a játékon dolgozó Vicarious Visions stúdiójához közel található. Az I_love_science nevű redditező elindult Saratoga megyéből, és ez várta:

Mikor kinyitotta, egy lándzsát talált, mely a játékban használatos Valkyrie mása.

Volt mellette egy doboznyi aranyérme, egy üzenet, ami azt kérte, ezekből csak egyet vegyen el, jegyzetek, és egy napló, amibe írhat valami üdvözlést. Rob Gallerani, a Warmind vezető dizájnere továbbá felszólította a láda megtalálóját, hogy nyugodtan ossza meg a képeit, és elárulta, hogy a lándzsából egy a Vicarious Visionsnél, egy a Bungie-nál van, a harmadik pedig az, amit a kezében tart.

Lehet, hogy a jövőben lesz még hasonló lehetőség. A geocaching mindig jó móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)