Hirdetés

Destiny - két raid között nincs nyugtatóbb, mint kifestőzni

|

Még a Destiny 2 megjelenése előtt megvásárolható lesz a hivatalos kifestőkönyv, így akár el is üthetjük vele a hátralévő néhány hetet.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben valaki rájött, hogy a kifestőket nem csak gyerekek, hanem felnőttek is élvezhetik, ezért komplett kötetek jelennek meg azzal a céllal, hogy kikapcsolódást nyújtsanak a stresszes hétköznapokban azoknak, akik nem Micimackót vagy Mickey egeret akarják kiszínezni. 

Hirdetés

Több videojátékos témájú kifestő is érkezett, a következő pedig a Bungie gondozásában összeállított Destiny: The Official Coloring Book lesz. Az illusztrációkat a brazil képregényrajzoló, Ze Carlos készítette, akit a Bungie egy pólótervező verseny során választott ki. A könyv 96 oldalas, úgyhogy jó ideig el lehet vele szórakozni. Előrendelésben 10,99 dollárba (kb. 3000 forint) kerül, augusztus 8-ai megjelenése után pedig 15,99-be fog. A szállítás Magyarországra 7,98 dollártól (kb. 2200 forint) indul. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)