Hirdetés

Destiny - fantasztikus replika fegyver készült

|

A Destiny csapatának egyik művésze egyszer csak gondolt egyet, és lenyűgöző modellt készített a játék egyik fegyveréről.

Hirdetés

Hatalmas érdeklődés övezi már bejelentése óta a Halo sorozatról elhíresült Bungie következő ambiciózus próbálkozását, a Destinyt. Folyamatosan igyekszünk nektek mindent közvetíteni a sandbox FPS-ről, amit csak lehet, de most tartsunk egy kis pihenőt és nézzük meg a játék esztétikusabb oldalát.

Kiderült ugyanis, hogy Sloan Hood, a Bungie egyik művésze nem csak a digitális alkotásban tehetséges, de szenvedélyes cosplayer is. Ennek köszönhetően történhetett meg az, hogy a munkát és a hobbit összekötve a saját projektjéből választotta következő ruháját, valamint fegyverét.

Nem véletlen, hogy ez a „Thorn" replika ennyire profin néz ki, hiszen nem puszta találgatás alapján készült. A kolléga bizonyára folyamatosan együtt dolgozik a 3D modellekért felelős csapattagokkal, így hozzáférhetett az eredeti modellekhez, amit aztán át is futtatott egy 3D nyomtatón. Azt hiszem, ez egy újabb jó érv amellett, hogy mi is beújítsunk egyet.

Nektek hogy tetszik? Van esetleg olyan fegyver, amit szívesebben látnátok legyártva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)