Hirdetés

Destiny - kiállították a koncepciórajzokat

|

Olyan gyönyörűek lettek a Bungie új játékának tervei, hogy egy külföldi múzeum kiállítást szervezett belőlük, sőt, bárki megvásárolhatja azokat az interneten keresztül, és még jótékonykodhat is ezzel.

Hirdetés

A seattle-i Ltd. Art Gallery más, mint a többi múzeum. Itt a popkultúra művészetén van a hangsúly, és mivel a játékvilág is része ennek, előfordul, hogy koncepciórajzokból szerveznek kiállítást.

Most a Destinyhez készült művészeti alkotásokat lehet megtekinteni a galériában, ráadásul ha valamelyik megtetszik, bárki, akár otthonról is megvásárolhatja 35 és 300 dollár közötti összegért. Jelen pillanatban már csak néhány drágább rajzot lehet megvenni, a többit mind elkapkodták. A bevételek teljes egészében a Child's Play alapítvány számlájára kerülnek. A kiállítás november 3-ig tart, ha addig Seattle-ben járnátok, feltétlenül ugorjatok be, de ha nem visz arra az élet, itt böngészhetitek, melyek kerültek a falra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)